Vluchtoord 40j
Bedrijfshal

5406 XP Uden

Vluchtoord 40j

verhuurd

Bekijk alle foto's (8)
Soort Bedrijfshal
Bouwjaar 2022
Oppervlakte 253 m²

Omschrijving Vluchtoord 40j

Locatie
Dit bedrijfsverzamelgebouw is gelegen op bedrijventerrein Vluchtoord aan de noordoostzijde van Uden. Dit bedrijventerrein wordt gekenmerkt door de aanwezigheid van veelal lokaal en regionaal georiënteerde MKB bedrijven, deels met bedrijfswoningen. De A50 (Nijmegen-Eindhoven) is op enkele autominuten gesitueerd, waardoor de bereikbaarheid per auto uitstekend is.

Object
De voor de verhuur beschikbare bedrijfsunit maakt onderdeel uit van een bedrijfsverzamelgebouw met negentien bedrijfsunits (bouwjaar 2020). De bedrijfsruimte zelf kent een totale oppervlakte van circa 253 m² verdeeld over de begane grond (circa 147 m²) en entresolvloer (circa 106 m²).

Opleveringsniveau
Het object kent een volledig opleveringsniveau en is onder andere voorzien van een betonvloer, elektrisch bedienbare overheaddeur, loopdeur, separate toiletruimte met fonteintje, zelfstandige meterkast en led-verlichtingsarmaturen.

Parkeren
Parkeren kan direct voor de unit.

Bestemming
Het object is gelegen in het bestemmingsplan “Vluchtoord” en heeft hierin de bestemming 'Bedrijventerrein' en is als zodanig bestemd voor bedrijven en bedrijfsactiviteiten uit de milieu-categorie 1, 2, 3.1 en 3.2, zoals opgenomen in de Staat van bedrijfsactiviteiten, waarbij geldt dat geluidzoneringplichtige inrichtingen en risicovolle inrichtingen niet zijn toegestaan.
Lees meer

Kenmerken Vluchtoord 40j

Overdracht

Huurprijs
verhuurd
Status
verhuurd
Aanvaarding
in overleg
Servicekosten
€ 30,00

Bouw

Hoofdbestemming
bedrijfsruimte
Bouwjaar
2022
Bouwperiode
vanaf 2021 tm 2030

Bedrijfshal

Oppervlakte
253 m²
Voorzieningen
Overheaddeuren, betonvloer, toilet

Kantoorruimte

Terrein

Buitenruimte

Ligging
Bedrijventerrein
Lees meer