Vughterstraat 70
winkelruimte

5211 GK 'S-Hertogenbosch

Vughterstraat 70

verhuurd

Bekijk alle foto's (6)
Soort Winkelruimte
Bouwjaar 1981
Oppervlakte 40 m²

Omschrijving Vughterstraat 70

Locatie
Onderhavig object is gelegen aan de goed bezochte winkelstraat, de Vughterstraat. De Vughterstraat heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot een aantrekkelijke winkelstraat en is daardoor geïntegreerd in het hele winkelgebied van Den Bosch. In de directe omgeving zijn onder meer Simon Lévelt, Rituals, Pipoos, Albert Heijn en Symfony gevestigd. Het inwonersaantal van Den Bosch bedraagt ruim 150.000 inwoners.

Object
Het betreft een rechthoekige winkelruimte op de begane grond. De voormalige galerie telt een totaal winkeloppervlakte van circa 40 m². De opvallende winkelpui met een ruime, glazen etalage zorgt ervoor dat de winkel direct in het oog springt.

Opleveringsniveau
Het gehuurde wordt opgeleverd in de staat waarin het zich per de ingangsdatum van het huurcontract bevindt. Verhuurd wordt het casco, te weten de kale bouwvloer, het bouwplafond, de bouwmuren, een aansluitpunt ten behoeve van een natte groep en bestaande energie tot aan de meterkast.

Parkeren
Nabij de winkel is (betaald) parkeren aan de openbare weg mogelijk. Op 250 meter (loop)afstand bevindt zich de Wolvenhoek met een parkeercapaciteit van 475 parkeerplaatsen. De Sint Jan parkeergarage aan de Hekellaan biedt plaats aan 1.040 auto's.
Lees meer

Kenmerken Vughterstraat 70

Overdracht

Huurprijs
verhuurd
Status
verhuurd
Aanvaarding
per datum

Bouw

Hoofdbestemming
winkelruimte
Bouwjaar
1981
Bouwperiode
vanaf 1981 tm 1990

Kantoorruimte

Oppervlakte
40 m²
In units vanaf
40 m²
Verdiepingen
1
Voorzieningen
Verwarming

Winkelruimte

Detailhandel
Ja
Oppervlakte
40 m²
In units vanaf
40 m²
Verkoopvloer oppervlakte
40 m²
Verdiepingen
1
Frontbreedte
500
Welstandsklasse type
B1
Lees meer