Achter het Verguld Harnas 7
winkelruimte

5211 HL 'S-HERTOGENBOSCH

Achter het Verguld Harnas 7

verhuurd

Bekijk alle foto's (6)
Soort Winkelruimte
Bouwjaar 1860
Oppervlakte 100 m²

Omschrijving Achter het Verguld Harnas 7

Locatie
Onderhavige winkelruimte is gelegen in het voetgangersgebied van het centrum van Den Bosch, nabij de kruising van de Vughterstraat en de Schapenmarkt. De winkelruimte kent een hoge passantenstroom door de gunstige ligging nabij Parkeergarage De Wolvenhoek. In de directe omgeving hebben zich tal van landelijke en lokale retailers gevestigd, zoals: Simon Lévelt, Rituals, Casualz Man & Vrouw, Clous Mode en Coco & Sebas.

Object
De winkelruimte bestaat uit circa 80 m² op de begane grond en beschikt nog over een magazijnruimte van circa 20 m² op de verdieping. De magazijnruimte is te bereiken middels een trap die achterin de winkelruimte gesitueerd is. Het toilet en de pantry zijn in de magazijnruimte geplaatst.

Opleveringsniveau
Het gehuurde wordt opgeleverd in de staat waarin het zich per de ingangsdatum van het huurcontract bevindt. Verhuurd wordt het casco, te weten de kale bouwvloer, het bouwplafond, de bouwmuren, een aansluitpunt ten behoeve van een natte groep en bestaande energie tot aan de meterkast.

Parkeren
Er zijn diverse (betaalde) parkeermogelijkheden rondom het centrum van Den Bosch. Op slechts een paar minuten lopen bevindt zich onder andere de parkeergarage Wolvenhoek.

Aanvaarding
Per 1 februari 2022.
Lees meer

Kenmerken Achter het Verguld Harnas 7

Overdracht

Huurprijs
verhuurd
Status
verhuurd
Aanvaarding
per datum

Bouw

Hoofdbestemming
winkelruimte
Bouwjaar
1860
Bouwperiode
tot 1906

Winkelruimte

Oppervlakte
100 m²
In units vanaf
100 m²
Verkoopvloer oppervlakte
80 m²
Verdiepingen
2
Frontbreedte
390
Welstandsklasse type
A2

Buitenruimte

Ligging
Winkelgebied stadscentrum
Lees meer