Achterstraat 51c
winkelruimte Te huur

5268 EB HELVOIRT

Achterstraat 51c

€ 18.750,- p/j

Bekijk alle foto's (9)
Soort Winkelruimte
Oppervlakte 150 m²

Omschrijving Achterstraat 51c

Locatie
Wijkwinkelcentrum De Bloey is centraal gelegen in de gemeente Helvoirt welke onderdeel uitmaakt van Vught, Met zo'n 4.900 inwoners vervult het wijkwinkelcentrum binnen de gemeente een duidelijke centrumfunctie. De aan het ruime parkeerterrein gelegen woon-/winkelcomplex De Bloey bestaat uit 9 winkelunits en 19 woonappartementen en biedt onder andere plaats aan de Aldi supermarkt, Action en Kruidvat.

Object
De voor verhuur beschikbare winkelruimte is direct rechts naast Kruidvat gelegen en beschikt over circa 150 m² met een front van circa 7,5 meter. De overige nabij gelegen winkels zijn in gebruik als bloemist, horecagelegenheid, woonsfeerwinkel, Fit+ en Regiobank.

Opleveringsniveau
Het gehuurde wordt opgeleverd in de staat waarin het zich per de ingangsdatum van het huurcontract bevindt. Verhuurd wordt het casco, te weten aluminium winkelpui met enkele toegangsdeur, kale bouwvloer, bouwplafond, bouwmuren, een aansluitpunt ten behoeve van een natte groep en bestaande energie tot aan de meterkast.

Parkeren
Winkelcentrum De Bloey beschikt met circa 145 parkeerplaatsen over ruim voldoende gratis parkeergelegenheid. De door centrale ligging in Helvoirt nabij de drukke autoweg N65 tussen Den Bosch en Tilburg en is Helvoirt goed en makkelijk bereikbaar.

Aanvaarding
Per direct te aanvaarden.
Lees meer

Kenmerken Achterstraat 51c

Overdracht

Huurprijs
€ 18.750,- p/j
Status
beschikbaar
Aanvaarding
direct

Bouw

Hoofdbestemming
winkelruimte
Bouwperiode
vanaf 2011 tm 2020

Winkelruimte

Detailhandel
Ja
Oppervlakte
150 m²
In units vanaf
150 m²
Verkoopvloer oppervlakte
150 m²
Verdiepingen
1
Frontbreedte
750
Welstandsklasse type
A1

Buitenruimte

Ligging
Wijkwinkelcentrum
Lees meer