Bergstraat 41
winkelruimte

5611 JX Eindhoven

Bergstraat 41

verhuurd

Bekijk alle foto's (4)
Soort Winkelruimte
Bouwjaar 1996
Oppervlakte 100 m²

Omschrijving Bergstraat 41

Locatie
De commerciële ruimte is gelegen in het centrum van Eindhoven tussen de Grote Berg en Kleine Berg. De winkelruimte maakt onderdeel uit van het centrumgebied De Bergen waar het winkelgebied is verweven met kwalitatieve horecagelegenheden. In de nabijheid zijn diverse trendy winkels en overige speciaalzaken gevestigd zoals Boutique Magda, kapsalon Arena, All Vintage en Goudsmit Weijen.

Object
De commericële ruimte is op de begane grond gelegen (circa 100 m²). Verder is het mogelijk om via de achterzijde de winkel te bevoorraden.

Opleveringsniveau
De ruimte wordt casco verhuurd. Het opleveringsniveau is nader overeen te komen. De airconditioning en kabelgoot (exclusief verlichting) worden door huidig huurder ter overname aangeboden.

Parkeren
De straat voorziet in parkeren voor zowel vergunninghouders, alsmede betaald parkeren. Verder is er voldoende gelegenheid om betaald te parkeren op nabijgelegen parkeerterreinen en op de Grote en Kleine Berg. Indien beschikbaar is het mogelijk om via verhuurder een parkeerplaats te huren aan de achterzijde van het object.
Lees meer

Kenmerken Bergstraat 41

Overdracht

Huurprijs
verhuurd
Status
verhuurd
Aanvaarding
per datum

Bouw

Hoofdbestemming
winkelruimte
Bouwjaar
1996
Bouwperiode
vanaf 1991 tm 2000

Oppervlakten en inhoud

Perceeloppervlakte
1.586 m²

Winkelruimte

Oppervlakte
100 m²
In units vanaf
100 m²
Verkoopvloer oppervlakte
100 m²
Verdiepingen
1
Frontbreedte
1000
Lees meer