Bussele 17
Bedrijfshal Te huur

5469 DT Erp

Bussele 17

€ 30,- p/m² p/j

Bekijk alle foto's (15)
Soort Bedrijfshal
Bouwjaar 1990
Oppervlakte 7.873 m²

Omschrijving Bussele 17

Locatie
Onderhavig bedrijfscomplex is gelegen op het bedrijventerrein Molenakker te Erp (gemeente Veghel). Het kleinschalige bedrijventerrein is gelegen ten zuidoosten van Erp en kenmerkt zich door een zeer lokaal karakter met enkele grote bedrijven als Van den Bosch Logistiek en Goossens Meubelen. De A50 is op circa tien autominuten gelegen.

Object
Dit bedrijfscomplex betreft het voormalige distibutiecomplex van Goossens Wonen en Slapen. Het object is feitelijk opgedeeld in twee gedeelten van in totaal circa 7.873 m² verdeeld over drie bouwlagen. Het pand is toegankelijk via een deur op maaiveldniveau en diverse deuren vanuit een laad- en loskuil.

Hal D:
Begane grond 1.740 m²
1e verdieping 1.748 m²
2e verdieping 1.613 m²

Hal E:
Begane grond 990 m²
1e verdieping 990 m²
2e verdieping 792 m²
Totaal circa 7.873 m².

Opleveringsniveau
De vrije hoogte bedraagt circa 3,7 meter per bouwlaag. In hal D is een goederenlift aanwezig (circa 5 ton) en voorzien van indirect gestookte gasheater en oplaadperron voor heftrucks, TL-armaturen. Het totale complex is voorzien van 38 docks(!) (16 links en 22 rechterdeel) en drie overheaddeuren ten behoeve van klein transport aan de achterzijde. Op het
voorterrein is een wasplaats gesitueerd voorzien van een olie- en vetafafscheider.

Parkeren
Op het ruime voorterrein zijn voldoende parkeermogelijkheden.

Bestemming
Het complex is gelegen in het vigerende bestemmingsplan Industrieterrein II en heeft hierin de bestemming Industiegebied (nader uit te werken) en is als zodanig bestemd voor handels- en bedrijfsdoeleinden voor zover voorkomend in de categorie 2, 3 en 4 van de Staat van Inrichting, alsmede voor zover naar aard en invloed op de omgeving daarmee gelijk te stellen. Onder voorwaarden, voor zover voorkomend in categorie 1 of 5 van de Staat van Inrichting voor zover naar aard en invloed op de omgeving daarmee gelijk te stellen. Met uitzondering van Horecadoeleinden, recreatieve doeleinden en doeleinden voor categorie-A doeleinden. Onder voorwaarden zijn detailhandelsdoelheiden toegestaan.
Lees meer

Kenmerken Bussele 17

Overdracht

Huurprijs
€ 30,- p/m² p/j
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Hoofdbestemming
bedrijfsruimte
Bouwjaar
1990

Bedrijfshal

Oppervlakte
7.873 m²
In units vanaf
2.772 m²

Kantoorruimte

Terrein

Buitenruimte

Ligging
Bedrijventerrein
Lees meer