Galliershof 24
Bedrijfshal

5349 BV Oss

Galliershof 24

verkocht

Bekijk alle foto's (15)
Soort Bedrijfshal
Bouwjaar 2003
Oppervlakte 158 m²

Omschrijving Galliershof 24

Locatie
Onderhavig object maakt onderdeel uit van een bedrijfsverzamelgebouw dat gelegen is op bedrijventerrein Danenhoef in Oss. De locatie is eenvoudig te bereiken, want komende vanaf de A50/A59 uit de richting Den Bosch of Nijmegen volgt u afslag Oss Oost (afslag 16) en onder aan de afslag de Graafsebaan richting Oss (N329). Ter hoogte van de kruising met de Julianasingel ziet u aan de linkerkant de woonboulevard. Bij de stoplichten op deze kruising slaat u rechtsaf, daarna neemt u de eerste afslag links de Galliërsweg in. Na enkele honderden meters ziet u aan de linkerzijde het bedrijfsverzamelgebouw liggen.

Object
Het object maakt onderdeel uit van bedrijfsverzamelgebouw Midi Center Oss dat medio 2003 gerealiseerd is en bestaat uit dertig kleinschalige bedrijfsruimten. De ruimten zijn indertijd allemaal snel verkocht aan MKB-ers en kleine particuliere beleggers.

Thans kunnen wij deze unit voor de verkoop aanbieden. De unit heeft een vloeroppervlak van circa 158 m², verdeeld over twee bouwlagen (circa 79 m² begane grond en circa 79 m² verdieping). De unit is zeer geschikt om te worden gebruikt als magazijn en/of werkplaats op de begane grond in combinatie met kantoorruimte op de verdieping.

De indeling is als volgt:
Begane grond: entree met meterkast en trapkast en aansluitend een magazijnruimte (voorzien van een elektrisch bedienbare overheaddeur).

Via een vaste (houten) trap bereikt men de (betonnen) verdiepingsvloer. Deze ruimte is geheel ingericht als kantoorruimte en tot voor kort ingedeeld met drie kantoorkamers, toilet, open kantineruimte met keukenblok. De ramen in de voorgevel zorgen voor ruime daglichttoetreding. Een deel van de binnenwanden op de verdieping is door de huidige eigenaar gedemonteerd, maar zijn nog aanwezig en eenvoudig terug te plaatsen.

Opleveringsniveau
De unit is volledig ingericht en de kandidaat-koper kan de ruimte dus betrekken zonder noemenswaardige investeringen. Het opleveringsniveau omvat thans:
- meterkast voorzien van eigen gas-, water- en elektriciteitsmeters;
- brandslanghaspel;
- TL-armaturen;
- op de verdieping een hangtoilet;
- elektrisch bedienbare overheaddeur (2,60 meter hoog);
- hardhouten kozijnen met dubbel glas;
- systeemplafond met TL-inbouwarmaturen;
- alarminstallatie met bewegingssensoren;
- Nefit HR ketel voorzien van radiatoren;
- kabelgoten;
- siergrindvloer op de verdieping.
De binnenwanden van de kantoren betreffen systeemwanden en kunnen dus naar wens worden verschoven/verwijderd.

Parkeren
Om het bedrijfsverzamelgebouw heen zijn voldoende parkeerplaatsen gesitueerd.

Iedere eigenaar van een bedrijfsunit is middels mandeligheid tevens eigenaar van het om het verzamelgebouw gelegen buitenterrein. Tevens is iedere eigenaar verplicht lid te worden en te blijven van Beheervereniging Midi Center Oss 1 en 2. Men betaalt aan deze vereniging jaarlijks een bedrag van circa € 740,00 + BTW, ten behoeve van onder andere de gezamenlijke opstalverzekering, beheer buitenterrein, et cetera.
Lees meer

Kenmerken Galliershof 24

Overdracht

Status
verkocht
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Hoofdbestemming
bedrijfsruimte
Bouwjaar
2003

Oppervlakten en inhoud

Perceeloppervlakte
79 m²

Bedrijfshal

Oppervlakte
79 m²
In units vanaf
79 m²
Voorzieningen
Overheaddeuren, betonvloer, toilet, pantry

Kantoorruimte

Oppervlakte
79 m²
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, te openen ramen
Verdiepingen
2

Terrein

Buitenruimte

Ligging
Bedrijventerrein
Lees meer