Hilverstraat 38
winkelruimte

5081 AV HILVARENBEEK

Hilverstraat 38

verhuurd

Bekijk alle foto's (6)
Soort Winkelruimte
Oppervlakte 264 m²

Omschrijving Hilverstraat 38

Locatie
De winkelruimte is gesitueerd aan de Hilverstraat te Hilvarenbeek. Dit winkelgebied is een aantal jaren geleden ontwikkeld tot een volwaardig boodschappencentrum en is onderdeel van het kernwinkelgebied van Hilvarenbeek. Jumbo en Action hebben hier een filiaal, aangevuld met hoogwaardige speciaalzaken in versproducten, slijterij, mode en foodformules. Om de hoek aan de Gelderstraat is de AH supermarkt gevestigd. De winkels aan de Gelderstraat (onder andere Shoeby fashion, Jola Mode en Kruidvat) maken het winkelrondje compleet. De gemeente Hilvarenbeek heeft circa 10.000 inwoners. Het bestaande winkelaanbod, in combinatie met de horeca aan het gezellige Vrijthof, maakt dat het verzorgingsgebied vele malen groter is.

Object
De winkelruimte ter grootte van circa 264 m² bvo komt per april 2024 beschikbaar. De rechthoekige vorm met het zeer brede front en haar enorme attentiewaarde maken de ruimte geschikt voor vele formules. De mogelijkheid bestaat om de winkelruimte aan de achterzijde te bevoorraden. De enorme vrije hoogte geeft de winkel een mooie hedendaagse uitstraling.

Oplevering
De winkelruimte wordt in principe casco verhuurd. De winkelruimte wordt echter in huidige staat, leeg en bezemschoon inclusief de aanwezige installaties opgeleverd.

Parkeren
Direct voor de winkelruimte aan de Hilverstraat en aan de Gelderstraat is een aantal 'kort-parkeren' parkeerplaatsen voorhanden. De bulk parkeert de auto echter op de enorme parkeerplaatsen bij de Jumbo en AH. Het gratis parkeren wordt gereguleerd door middel van een blauwe zone.

Voorbehoud
Het bereiken van overeenstemming met betrekking tot huur/verhuur behoeft de definitieve toestemming van verhuurder.
Lees meer

Kenmerken Hilverstraat 38

Overdracht

Huurprijs
verhuurd
Status
verhuurd
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Hoofdbestemming
winkelruimte
Bouwperiode
vanaf 2011 tm 2020

Winkelruimte

Detailhandel
Ja
Oppervlakte
264 m²
In units vanaf
264 m²
Verkoopvloer oppervlakte
264 m²
Verdiepingen
1
Frontbreedte
1200
Welstandsklasse type
A1

Buitenruimte

Ligging
Winkelgebied stadscentrum, wijkwinkelcentrum
Lees meer