Hinthamerstraat 25
winkelruimte Te huur

5211 MD 'S-Hertogenbosch

Hinthamerstraat 25

prijs op aanvraag

Bekijk alle foto's (4)
Soort Winkelruimte
Oppervlakte 95 m²

Omschrijving Hinthamerstraat 25

Locatie
Onderhavige winkelruimte is gelegen aan de Hinthamerstraat, een van de meest levendige en druk bezochte winkelstraten van Den Bosch. Omdat de Hinthamerstraat rechtstreeks aansluit op de Bossche Markt is de locatie extra gunstig te noemen want het object ligt op slechts 50 meter vanaf de Markt. Er is hier een diversiteit aan landelijke formules te vinden zoals Miniso, ECCO, Flying Tiger, Bakker Bart, Swarovski en Amac.

Object
De winkelruimte is circa 95 m² groot en volledig gesitueerd op de begane grond. Achterin zijn een pantry en toilet gesitueerd. Halverwege de ruimte bevindt zich een trap die naar de kelder leidt; deze kelder bestaat uit circa 20 m² en kan eventueel gebruikt worden als magazijn.

Opleveringsniveau
Het gehuurde wordt opgeleverd in de staat waarin het zich per de ingangsdatum van het huurcontract bevindt. Hierbij wordt enkel het casco door verhuurder verhuurd.

Parkeren
De locatie is goed bereikbaar en er zijn ruim voldoende (betaalde) parkeermogelijkheden in de nabije omgeving, zoals in parkeergarage St. Josephstraat en parkeergarage de Wolvenhoek. In de St. Josephstraat, waar de Hinthamerstraat op uitkomt, bevindt zich tevens een bushalte, die een rechtstreekse verbinding heeft met het Centraal Station, zodat ook de bereikbaarheid met het OV goed geborgd is.

Aanvaarding
Vanaf 1 april 2023
Lees meer

Kenmerken Hinthamerstraat 25

Overdracht

Huurprijs
prijs op aanvraag
Status
beschikbaar
Aanvaarding
per datum

Bouw

Hoofdbestemming
winkelruimte
Bouwperiode
tot 1906

Winkelruimte

Detailhandel
Ja
Showroom
Ja
Oppervlakte
95 m²
In units vanaf
95 m²
Verkoopvloer oppervlakte
95 m²
Verdiepingen
2
Frontbreedte
500
Welstandsklasse type
A1

Buitenruimte

Ligging
Winkelgebied stadscentrum
Lees meer