Kerkstraat 31
winkelruimte

5211 KD 'S-Hertogenbosch

Kerkstraat 31

verhuurd

Bekijk alle foto's (12)
Soort Winkelruimte
Bouwjaar 1500
Oppervlakte 95 m²

Omschrijving Kerkstraat 31

Locatie
De Kerkstraat maakt van oudsher onderdeel uit van het kernwinkelgebied van Den Bosch en is de verbindende straat tussen de Markt (het 'hart' van de stad), Parade (met de Sint Jans-kathedraal) en Korte Putstraat (het beroemde 'eetstraatje'). Hier bevinden zich tal van succesvolle retail-formules als Piet Zoomers, Nespresso, Timberland, Claudia Sträter en Cavallaro. De diverse formules dragen bij aan het hoogwaardige karakter van de Kerkstraat en zorgen voor een gunstig vestigingsklimaat voor een tal van retail-formules.

Object
De winkelruimte heeft een totaal oppervlakte van circa 95 m², wat volledig gesitueerd is op de begane grond. De winkelruimte is opgedeeld in drie delen: het voorste gedeelte bestaat uit circa 45 m² en wordt middels een authentieke muur gesplitst van het middendeel dat bestaat uit circa 33 m². Achterin de winkelruimte is ruimte voor opslag, hier zijn ook de pantry en toilet geplaatst.

Opleveringsniveau
De winkelruimte wordt casco verhuurd en in de huidige staat opgeleverd.

Parkeren
Het centrum van Den Bosch beschikt over ruim voldoende parkeerfaciliteiten; onder andere parkeergarage Sint Josephstraat, die zich op loopafstand bevindt. Onlangs is ook parkeergarage St.-Jan aan de Hekellaan gerealiseerd, die in circa 1.040 parkeerplaatsen voorziet. Aan fietsers is eveneens gedacht, de fietsenstalling in de Kerkstraat biedt gratis stallingsmogelijkheid aan voor zo'n 1.100 fietsen.

Aanvaarding
Per direct.
Lees meer

Kenmerken Kerkstraat 31

Overdracht

Huurprijs
verhuurd
Status
verhuurd
Aanvaarding
direct

Bouw

Hoofdbestemming
winkelruimte
Bouwjaar
1500
Bouwperiode
tot 1906

Winkelruimte

Detailhandel
Ja
Oppervlakte
95 m²
In units vanaf
95 m²
Verkoopvloer oppervlakte
95 m²
Verdiepingen
1
Frontbreedte
550
Welstandsklasse type
A1

Buitenruimte

Ligging
Winkelgebied stadscentrum
Lees meer