Kievitsven 72
Bedrijfshal Te huur

5249 JK Rosmalen

Kievitsven 72

€ 1.450,- p/m

Bekijk alle foto's (9)
Soort Bedrijfshal
Bouwjaar 2007
Oppervlakte 148 m²

Omschrijving Kievitsven 72

Locatie
Het bedrijfsverzamelgebouw, waarvan het object deel uitmaakt, is gelegen op bedrijventerrein Kruisstraat II te Rosmalen. Dit moderne bedrijventerrein huisvest een variëteit aan bedrijven die veelal een lokale tot regionale functie vervullen.

De ontsluiting van het terrein geschiedt middels de Vliertwijksestraat, die aansluit op de A59 in de richting 's-Hertogenbosch-Oss/Nijmegen en ten westen aansluit op de A2, van waaruit een groot aantal plaatsen snel te bereiken is. Ook per openbaar vervoer is het object goed bereikbaar; op circa 10 minuten lopen is aan de Vliertwijksestraat een bushalte gesitueerd.

Object
In het bedrijfsverzamelgebouw is thans een bedrijfsunit voor verhuur beschikbaar gekomen. De bedrijfsunit heeft een oppervlakte van circa 148 m², gelijkwaardig verdeeld over twee bouwlagen. De begane grond bestaat uit een representatieve entree, sanitaire voorzieningen, meterkast en bedrijfsruimte. De eerste verdieping is ingericht als kantoorruimte en onderverdeeld in diverse kantoorkamers en voorzien van een pantry.

Opleveringniveau
De unit heeft een turn-key opleveringsniveau en is voorzien van een handbedienbare overheaddeur, gecoate betonvloer, systeemplafond met armaturen, wcd’s, airco-unit, een aansluitingen voor dataverkeer, alsmede een pantry en sanitaire voorzieningen..

Parkeren
Centraal op het bedrijventerrein zijn ruim 340 parkeerplaatsen gerealiseerd ten behoeve van de gebruikers en bezoekers van het bedrijventerrein. Daarnaast is er ten behoeve van laden en lossen een parkeerstrook aan de voorzijde van het object gesitueerd.

Diversen
Onderhavig object is naar opgave van de gemeente 's-Hertogenbosch gelegen binnen het thans vigerende bestemmingsplan Bedrijventerrein Kruisstraat en heeft hierin de bestemming Bedrijf. De bedrijfsunits zijn als zodanig bestemd voor bedrijven in de categorie 2, alsmede productie gebonden detailhandel en webwinkels, zoals omschreven in de staat bedrijfsactiviteiten. Een kopie van het bestemmingsplan is op aanvraag verkrijgbaar.
Lees meer

Kenmerken Kievitsven 72

Overdracht

Huurprijs
€ 1.450,- p/m
Status
beschikbaar
Aanvaarding
direct

Bouw

Hoofdbestemming
bedrijfsruimte
Bouwjaar
2007
Bouwperiode
vanaf 2001 tm 2010

Bedrijfshal

Oppervlakte
74 m²
Voorzieningen
Overheaddeuren, betonvloer, toilet, pantry

Kantoorruimte

Oppervlakte
74 m²
Luchtbehandelingen
Airco
Voorzieningen
Te openen ramen
Verdiepingen
1

Terrein

Buitenruimte

Ligging
Bedrijventerrein
Lees meer