Kloosterwandstraat 215
winkelruimte Te koop

6041 HJ ROERMOND

Kloosterwandstraat 215

prijs op aanvraag

Bekijk alle foto's (6)
Soort Winkelruimte
Bouwjaar 1978
Oppervlakte 97 m²

Omschrijving Kloosterwandstraat 215

Locatie
Roermond is een stad met circa 58.000 inwoners in Limburg. Het centrum van Roermond heeft een bovenregionale aantrekkingskracht, hierdoor is er een zeer groot primair verzorgingsgebied. Dit is goed terug te zien in het type landelijke retailers dat hier terug te vinden is. Aan de rand van het centrum is het Designer Outlet Roermond gelegen. Met 8 miljoen bezoekers per jaar (voor corona), is dit één van de grootste attracties van Nederland. Veel van de bezoekers van de outlet maken ook een uitstap naar het kernwinkelgebied van Roermond.

De uitvalswegen, zoals de N280, A73 en A2 richting Venlo, Nijmegen, Maastricht en Eindhoven zijn met enkele autominuten bereikbaar.

Object
De in de nabijheid van Ziengs, HEMA en Amac aangeboden commerciële ruimte is gelegen in een complex met commerciële ruimtes op de begane grond en woningen op de verdieping. Het complex is eind jaren ‘70 gebouwd. De te koop aangeboden ruimte betreft een winkelunit van circa 97 m². Het complex heeft een nette uitstraling en is onderhoudsvriendelijk. De unit maakt onderdeel uit van een gezonde en actieve verenging van eigenaars.

Huurder
De winkelunit is verhuurd aan de Volksbank. De Volksbank is de Nederlandse bankorganisatie achter ASN Bank, BLG Wonen, RegioBank en SNS. De bank richt zich op het aanbieden van hypotheek-, betaal- en spaarproducten voor particulieren. Het is de vierde bank van Nederland. In het te koop aangeboden object huurt De Volksbank voor haar SNS formule.

De volledige huurgegevens zijn via ons kantoor te verkrijgen.
Lees meer

Kenmerken Kloosterwandstraat 215

Overdracht

Prijs op aanvraag
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Hoofdbestemming
winkelruimte
Bouwjaar
1978
Bouwperiode
vanaf 1971 tm 1980

Winkelruimte

Detailhandel
Ja
Showroom
Ja
Oppervlakte
97 m²
In units vanaf
97 m²
Verkoopvloer oppervlakte
97 m²

Winkelruimte

Oppervlakte
189 m²
Aantal zelfstandig verhuur
2
Aantal huurders
1
Bruto aanvang rendement
8

Buitenruimte

Ligging
Winkelgebied stadscentrum
Lees meer