Landweerstraat-Zuid 152B
Bedrijfshal Te huur

5349 AK OSS

Landweerstraat-Zuid 152B

€ 1.625,- p/m

Bekijk alle foto's (8)
Soort Bedrijfshal
Bouwjaar 1996
Oppervlakte 204 m²

Omschrijving Landweerstraat-Zuid 152B

Locatie
Onderhavig object is gelegen op bedrijventerrein Landweer aan de noordzijde van Oss. Middels de 'Weg van de Toekomst' bereikt men binnen enkele minuten de A50 (Nijmegen - Eindhoven) en A59 (Oss- Waalwijk). De bereikbaarheid is derhalve goed te noemen.

Object
Dit verzamelgebouw is recent volledig verbouwd en voorzien van een volledig nieuwe voorgevel met een eigentijdse moderne uitstraling. Thans wordt aan de zijde van de Landweerstraat-Zuid een bedrijfsunit aangeboden van circa 204 m² en deze wordt voorzien van een klein inbouwkantoor/kantine met toilet, totaal ter grootte van circa 22 m². De bedrijfsruimte heeft een volledige vrije overspanning en een vrije hoogte van circa 6 meter en daardoor erg functioneel van opzet.

Opleveringsniveau
De bedrijfsruimte is thans reeds voorzien van een betonvloer, elektrisch bedienbare overheaddeur en meterkast met eigen nutsaansluitingen (gas, water en 3x25 ampère stroomaansluiting ). Eigenaar zal nadat de huidige huurder de bedrijfsruimte heeft verlaten een nieuwe (gevlinderde) betonvloer storten, de wanden en dak wit spuiten, aanbrengen, de ruimte voorzien van LED-verlichting, nieuwe gasheater, brandslanghaspel en een wasbak aanbrengen, zodat huurder weer een nagenoeg nieuwe en frisse bedrijfsruimte kan betrekken.

In de bedrijfsruimte wordt dan ook nog een geheel nieuw en modern inbouwkantoor gerealiseerd voorzien van een systeemplafond met LED-verlichting en airco-unit, pantry met close-in-boiler en nieuw hangtoilet.

Parkeren
Direct voor het object is er mogelijkheid tot parkeren.

Bestemming
Onderhavig object is gelegen in het vigerende bestemmingsplan Moleneind-Landweer-Danenhoef-Oss-2011 en heeft hierin de bestemming Bedrijf 3 met functieaanduiding Bedrijf tot en met categorie 4.2 en bedrijven die voorkomen in categorie 2 zijn ook toegestaan in bedrijfsverzamelgebouwen. Een kopie van dit bestemmingsplan is op aanvraag verkrijgbaar.

N.B. Auto gerelateerde bedrijven zoals werkplaatsen en/of verkoop van auto's, koeriersbedrijven e.d. zijn niet gewenst.
Lees meer

Kenmerken Landweerstraat-Zuid 152B

Overdracht

Huurprijs
€ 1.625,- p/m
Status
beschikbaar
Aanvaarding
per datum

Bouw

Hoofdbestemming
bedrijfsruimte
Bouwjaar
1996
Bouwperiode
vanaf 1991 tm 2000

Oppervlakten en inhoud

Perceeloppervlakte
11.582 m²

Bedrijfshal

Oppervlakte
182 m²
Vrije hoogte
600
Voorzieningen
Overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, heater, toilet, pantry
Bouwhoogte
600

Kantoorruimte

Oppervlakte
22 m²
Luchtbehandelingen
Airco
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, te openen ramen
Verdiepingen
1

Terrein

Buitenruimte

Ligging
Bedrijventerrein
Lees meer