Markt 28
winkelruimte Te huur

5531 BC Bladel

Markt 28

€ 80.000,- p/j

Bekijk alle foto's (8)
Soort Winkelruimte
Oppervlakte 1.000 m²

Omschrijving Markt 28

Locatie
Deze ruime winkel is tot voor kort in gebruik geweest door De Laat Slaapcomfort die is verhuisd naar de Sniederslaan. De winkel ligt aan de Markt, aan de zuidkant van de Sniederslaan, het bronpunt en de parkeerplaats voor het boodschappen doen in Bladel. Het winkelen gebeurt grotendeels op de Sniederslaan, die aan de noordzijde wordt afgebakend door de Albert Heijn. Vele andere landelijke filiaalbedrijven zijn hier gevestigd zoals Jumbo, Kruidvat, Blokker, Zeeman et cetera, afgewisseld met sterke lokale ondernemers, zoals Smaak! Bakkerij van Heeswijk en het Landleven. De gemeente Bladel telt circa 12.000 inwoners, heeft een regionale functie en derhalve een groot verzorgingsgebied.

Object
De grotendeels gerenoveerde winkelruimte heeft een totale oppervlakte van ruim 1.000 m² op de begane grond. Door haar rechthoekige vorm is deze uitermate courant in te richten, waarbij de bevoorrading aan de achterzijde van het pand geschiedt. Het zeer brede front van circa 15 meter zorgt ook nog eens voor een extra hoge attentiewaarde. Splitsen van de ruimte behoort tevens tot de mogelijkheden. Naast de winkel is een garage gesitueerd die eventueel te gebruiken is voor opslag.

Opleveringsniveau
De winkelruimte wordt in huidige staat, leeg en bezemschoon opgeleverd inclusief alle aanwezige installaties.

Parkeren
Direct voor het pand is een tiental, gratis kort-parkeerplaatsen aanwezig. Op de markt zijn voldoende gratis parkeerplaatsen beschikbaar, beide gereguleerd middels een blauwe zone.
Lees meer

Kenmerken Markt 28

Overdracht

Huurprijs
€ 80.000,- p/j
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Hoofdbestemming
winkelruimte
Bouwperiode
vanaf 1945 tm 1959

Oppervlakten en inhoud

Perceeloppervlakte
1.095 m²

Winkelruimte

Detailhandel
Ja
Showroom
Ja
Oppervlakte
1.000 m²
In units vanaf
1.000 m²
Verkoopvloer oppervlakte
850 m²
Verdiepingen
1
Frontbreedte
1500

Buitenruimte

Ligging
Winkelgebied stadscentrum
Lees meer