Messing 2-4
Bedrijfshal

5234 GC 'S-HERTOGENBOSCH

Messing 2-4

verhuurd

Bekijk alle foto's (3)
Soort Bedrijfshal
Bouwjaar 2021
Oppervlakte 6.072 m²

Omschrijving Messing 2-4

Locatie
Het betreft hier een nieuwbouw high-end bedrijfshallenobject op de hoek van de Larenweg en de Messing. De Larenweg vormt de hoofdas van het bedrijventerrein "Maaspoort". De bereikbaarheid is uitstekend middels de directe aansluiting op de A59 ('s-Hertogenbosch - Waalwijk), die even ten oosten overgaat in de A2 (Utrecht - Eindhoven). Ook is de ontsluiting richting het noorden via de oude rijksweg naar Hedel een vlotte verbinding van en naar de A2. De bereikbaarheid met openbaar vervoer is ook goed.

De Larenweg is een weg met veel capaciteit en een goede ambiance. Aan deze straat zijn onder meer vestigingen van ITAB, Wemo, Colasit en H.E.K Installaties gesitueerd.

Object
Dit fraaie bedrijfsgebouw bestaat uit een forse bedrijfshal in twee segmenten met een totaal verhuurbare oppervlakte van 5.476 m². Aan de voorzijde is de mogelijkheid om aan weerszijde (derhalve twee maal) kantoren met een oppervlakte van circa 299 m² te realiseren. De voorzieningen hiervoor zijn al getroffen inclusief toiletgroep. De verdiepingsvloer van ieder 299 m² is eveneens geschikt voor kantoren of voor opslag. Het is in zijn geheel of in twee delen te huur. Het pand wordt zeer duurzaam ontwikkeld, hetgeen geldt voor de te gebruiken materialen, alsook de technische installaties in het gebouw. Het dak wordt volledig voorzien van zonnepanelen.

De betonvloer is volledig onderheid en heeft een vloerbelasting van 5.000 kg/m². De vrije hoogte bedraagt 10 meter. Het pand wordt voorzien van ledverlichting. Er is een laad- en loskuil met totaal vier deuren gelijk te verdelen over de twee bedrijfshallen. De bedrijfshal aan de Larenweg-zijde heeft ook een overheaddeur op maaiveldniveau.

Parkeren
Bij het object behoort een groot aantal parkeerplaatsen.

Overig
De oplevering van het pand staat gepland voor het einde van 2022.
Lees meer

Kenmerken Messing 2-4

Overdracht

Huurprijs
prijs op aanvraag
Status
verhuurd
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Hoofdbestemming
bedrijfsruimte
Bouwjaar
2021
Bouwperiode
vanaf 2021 tm 2030
In aanbouw
ja

Oppervlakten en inhoud

Perceeloppervlakte
9.419 m²

Bedrijfshal

Oppervlakte
6.072 m²
Vrije hoogte
1000
Vrije overspanning
16
Vloerbelasting
5000
Bouwhoogte
1000

Kantoorruimte

Terrein

Buitenruimte

Ligging
Bedrijventerrein
Lees meer