Onderwijsboulevard 52
kantoorruimte

5223 DH 'S-Hertogenbosch

Onderwijsboulevard 52

verkocht

Bekijk alle foto's (21)
Soort Kantoorruimte
Oppervlakte 440 m²

Omschrijving Onderwijsboulevard 52

Locatie
Deze commerciële unit maakt deel uit van complex Le Carrefour en is gelegen in het nieuwe zakencentrum van Den Bosch (Paleiskwartier). Het Centraal Station (NS) is op zeer korte loopafstand gesitueerd. De bereikbaarheid per openbaar vervoer is dan ook uitstekend. Daarnaast is de bereikbaarheid per eigen vervoer meer dan prima te noemen; diverse uitvalswegen van en naar de overige stadsdelen, maar ook de A2, A50 en A59, bevinden zich binnen enkele autominuten rijden.

Kenmerkend voor het Paleiskwartier is de mix tussen wonen, werken, opleiding en ontspannen. Van Lanschot Bankiers, Rabobank, IND, Paleis van Justitie, Brabant Water, Malmberg, Enexis, Social Deal en Ricoh houden er kantoor, maar ook DAS Rechtsbijstand, Hevo en Zelfstroom zijn er bijvoorbeeld te vinden. Diverse dagwinkels en horecagelegenheden zorgen voor levendigheid tijdens en na kantooruren. Ook een bezoek aan de bioscoop is zelfs mogelijk. In 2021 zal het in aanbouw zijnde Marriot Hotel haar deuren openen.

Tot slot is vermeldenswaard dat er meerdere aanbieders van opleidingen op (V)MBO en HBO gehuisvest zijn. Denk aan het Koning Willem I College, het Van Maerlant College, de Avans Hogeschool en de HAS.

Object
De voor verhuur beschikbare commerciële ruimte is gelegen op een markante hoeklocatie met een hoge attentiewaarde. De totale oppervlakte bedraagt circa 440 m² bestaande uit de begane grond (circa 186 m²) en de eerste verdieping (circa 254 m²). Kenmerkend voor de unit zijn de grote raamvlakken (veel daglichttoetreding) en de vide's. Dit geeft een transparant en open gevoel. Tot eind 2020 was de unit in gebruik bij Adecco.

Opleveringsniveau
Het huidige inbouwpakket (bestaande uit de indeling zoals op de plattegrondtekening is aangegeven, stoffering, pantry/keuken, raamdecoratie en dergelijke) is aangebracht door vertrekkend huurder (Adecco). Over het achterblijven of het verwijderen van dit inbouwpakket dienen nog nadere afspraken gemaakt te worden, waarbij een nieuwe huurder uiteraard inspraak heeft.

Parkeren
In de naast de unit gelegen parkeergarage (op 1 minuut loopafstand) zijn in totaal tien (10) parkeerplaatsen gesitueerd, die tot het gehuurde behoren.
Lees meer

Kenmerken Onderwijsboulevard 52

Overdracht

Huurprijs
€ 85.000,- p/j
Status
verkocht
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Hoofdbestemming
kantoorruimte
Bouwperiode
vanaf 2001 tm 2010

Kantoorruimte

Oppervlakte
440 m²
In units vanaf
440 m²
Indicatie turnkey
Ja
Luchtbehandelingen
Airco, mechanische ventilatie
Verdiepingen
2
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming, kamerindeling

Buitenruimte

Ligging
Winkelgebied stadscentrum
Lees meer