Oostwijk 13-15
Bedrijfshal

5406 XT UDEN

Oostwijk 13-15

verhuurd

Bekijk alle foto's (19)
Soort Bedrijfshal
Oppervlakte 5.190 m²

Omschrijving Oostwijk 13-15

Locatie
Dit bedrijfsgebouw is gelegen op bedrijventerrein Vluchtoord in Uden. Dit bedrijventerrein aan de Noordzijde van Uden kenmerkt zich door de aanwezigheid van een variëteit aan bedrijven in o.a. groothandel en productie zoals Drukkerij / Uitgeverij De Winter, Autoservice Van de Akker, Gerlon Mode, Grando keukens. De locatie is uitstekend bereikbaar vanaf de A50 (Nijmegen-Eindhoven) afslag 14 Uden Noord, via de rondweg Noord, maar ook via afslag 13 Uden Zuid en de Industrielaan is de locatie uitstekend te bereiken.

Object
Thans is het object nog in gebruik bij Toppy die dit jaar nog zullen verhuizen naar Veghel, waarna het complex per 1 januari 2023 (en in overleg wellicht eerder) weer voor de verhuur beschikbaar komt.

Het complex bestaat feitelijk uit drie delen. Enerzijds de magazijnruimte van circa 4.650 m², voorzien van twee docks en vier loadingdocks met dockshelters en (handmatige) levellers, alsmede 5 overheaddeuren op maaiveld. Daarnaast heeft het complex twee separate kantoordelen Oostwijk 13, bestaande uit circa 300 m² kantoorruimte in twee bouwlagen en Oostwijk 15, bestaande uit circa 240 m² kantoorruimte in twee bouwlagen. Het gehele complex is gelegen op een ruim perceel van ruim 7.800 m².

Opleveringsniveau
Het opleveringsniveau van de magazijnruimtes omvat onder andere een betonvloer, vier loadingdocks met dockshelters en levellers, vijf overheaddeuren op maaiveld, TL-verlichting, verwarming middels gasheaters, krachtstroominstallatie (3x63 Ampère), brandmeld- en alarminstallatie. De magazijnruimten hebben een vrije hoogte van circa 9,2 meter en zijn van elkaar gescheiden middels brandwerende deuren. De expeditieruimte is voorzien van een expeditiekantoor alsmede oplaadpunten voor heftrucks en kantineruimte op de verdieping voorzien van pantry. De aanwezige magazijnstellingen (met uitzondering van de verdiepingsvloer) worden om niet ter beschikking gesteld en kunnen (indien gewenst) in het gehuurde achterblijven.

De kantoorruimtes zijn voorzien van systeemplafond met TL-armaturen, verwarming middels radiatoren, pantry en toiletgroep per bouwlaag.

Parkeren
Het object kent uitstekende parkeermogelijkheden. Zo zijn op eigen terrein aan de voorzijde reeds 25 parkeerplekken gesitueerd en is aan de rechterzijkant en achterzijde van het object nog zeker plek voor 20 extra auto's.

Bestemming
Het complex is gelegen in het bestemmingsplan Bedrijventerrein Vluchtoord en heeft hierin de bestemming 'Bedrijventerrein' en als zodanig bestemd voor bedrijven en bedrijfsactiviteiten uit de milieucategorieën 1, 2, 3.1 en 3.2, zoals opgenomen in de Staat van Bedrijfsactiviteiten, waarbij geldt dat geluidzoneringsplichtige inrichtingen en risicovolle inrichtingen niet zijn toegestaan. Een kopie van dit bestemmingsplan is op aanvraag verkrijgbaar.
Lees meer

Kenmerken Oostwijk 13-15

Overdracht

Huurprijs
verhuurd
Status
verhuurd
Aanvaarding
per datum

Bouw

Hoofdbestemming
bedrijfsruimte
Bouwperiode
vanaf 1991 tm 2000

Bedrijfshal

Oppervlakte
4.650 m²
In units vanaf
4.650 m²
Vrije hoogte
920
Prijs
50
Bouwhoogte
920

Kantoorruimte

Oppervlakte
540 m²
Prijs
90
Verdiepingen
1

Terrein

Buitenruimte

Ligging
Bedrijventerrein
Lees meer