Oude Vismarkt 9
winkelruimte Te huur

4101 CA Culemborg

Oude Vismarkt 9

€ 45.000,- p/j

Bekijk alle foto's (9)
Soort Winkelruimte
Bouwjaar 2023
Oppervlakte 320 m²

Omschrijving Oude Vismarkt 9

Locatie
Het kernwinkelgebied van Culemborg wordt gevormd door de Oude Vismarkt en Markt waar detailhandel is verweven met de diverse (dag)horecazaken. De vele karakteristieke panden in het centrum hebben een grote cultuurhistorische waarde en dragen bij aan de positieve uitstraling van het centrum. In het kernwinkelgebied treft u formules van van HEMA, Blokker, Kruidvat, Anna van Toor, Primera, Zeeman TextielSupers, The Stone, Etos, Hello Chair, Hans Anders et cetera. Culemborg telt ruim 28.500 inwoners.

Object
De tot voor kort bij Intertoys in gebruik zijnde winkelruimte beschikt over een verhuurbaar vloeroppervlak van circa 320 m² BVO. Bevoorrading kan via de voorzijde waar de winkelruimte een netto frontbreedte heeft van 8.85 meter.

Opleveringsniveau
Het gehuurde wordt opgeleverd in de staat waarin het zich per de ingangsdatum van het huurcontract bevindt. Voor nu voorzien van systeemplafond met inbouwverlichting, casco wanden, gladde vloerafwerking, personeelsverblijf met pantry en toilet, c.v.-installatie. Verhuurd wordt het casco, te weten de kale bouwvloer, het bouwplafond, de bouwmuren, een aansluitpunt ten behoeve van een natte groep en bestaande energie tot aan de meterkast.

Parkeren
In de directe omgeving van het kernwinkelgebied zijn ruim voldoende parkeergelegenheden aanwezig, onder andere vrij parkeren.

Diversen
Per direct te aanvaarden.
Lees meer

Kenmerken Oude Vismarkt 9

Overdracht

Huurprijs
€ 45.000,- p/j
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Hoofdbestemming
winkelruimte
Bouwjaar
2023

Oppervlakten en inhoud

Perceeloppervlakte
355 m²

Winkelruimte

Detailhandel
Ja
Oppervlakte
320 m²
In units vanaf
320 m²
Verkoopvloer oppervlakte
320 m²
Verdiepingen
1
Frontbreedte
900
Welstandsklasse type
A1
Lees meer