Ridderhof 100
kantoorruimte

5341 HS Oss

Ridderhof 100

verhuurd

Bekijk alle foto's (23)
Soort Kantoorruimte
Bouwjaar 2001
Oppervlakte 300 m²

Omschrijving Ridderhof 100

Locatie
Op één van Oss haar fraaiste kantoorlocaties bevindt zich onderhavige kantoorruimte. Het object maakt onderdeel uit van het appartementengebouw Ridderstaete waarbij in de hele plint van het complex kantoorruimten zijn gerealiseerd. Door een fraaie “S”-vorm krijgt het complex een speels karakter met een prettige ambiance. De locatie ligt op een steenworp afstand van het centraal station van Oss en direct aan de fietsstraat naar het centrum van Oss en heeft daardoor een grote mate van herkenbaarheid.

Object
De unit, die per 1 april 2023 beschikbaar komt, is verdeeld over de begane grond en eerste verdieping en heeft een
totaal vloeroppervlak van circa 300 m² (circa 175 m² begane grond en 125 m² op de verdieping) en kent een zeer moderne en frisse inrichting met veel glas.

De entree verschaft toegang tot een moderne receptie met wachtruimte, ruime kantoorkamer, spreekkamer en social media/digitale spreekkamer. Verder naar achteren zijn twee toiletruimten en de c.v.-ruimte gesitueerd, alsmede kantine met modern keukenmeubel voorzien van vaatwasser en close-in-boiler. Vanuit de kantine kan men via de achterdeur naar buiten.

Middels een houten trap bereikt men de verdieping waar vijf kantoorkamers en een archiefruimte zijn gesitueerd. Alle kantoorkamers beschikken over daglicht. Via de gang met toiletruimte is ook hier, via een achterdeur, het parkeerdek te bereiken.

Het complex is aan de achterzijde voorzien van een gedeelde lift waardoor deze unit ook toegankelijk is voor mindervalide personen.

Opleveringsniveau
Het kantoor heeft een moderne indeling met gietvloeren, scheidingswanden en deuren met veel glas en uitstekende geluidsisolatie, c.v.-ketel en radiatoren, alarm, kabelgoten met Cat. 5e databekabeling, luchtbehandelinginstallatie, verlichting voorzien van bewegingssensoren en een eigen meterkast voorzien van slimme meters. De aanwezige kastenwanden en receptiebalie blijven in het pand achter en kunnen worden gebruikt.

Binnen de Vereniging van Eigenaren wil men verder gaan verduurzamen en gaat men zonnepanelen aanbrengen waardoor ook deze unit een nog gunstiger energielabel zal krijgen. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om op de eerste verdieping airco-units te plaatsen.

Parkeren
Op het achtergelegen afgesloten parkeerdek zijn vier privé parkeerplaatsen (nr. 48-49-70 en 71) gesitueerd. Eén extra parkeerplek (nr. 57) wordt thans gehuurd van een bewoner van de appartementen.

Bestemming
Het object is gelegen in het bestemmingsplan ‘Centrum - Oss - 2013’ en heeft hierin de bestemming ‘Gemengd -1’ met functieaanduiding ‘kantoor’ en toegestane functies als dienstverlening en maatschappelijk. Een kopie van het bestemmingsplan is op aanvraag verkrijgbaar.
Lees meer

Kenmerken Ridderhof 100

Overdracht

Vraagprijs
€ 475.000,- k.k.
Huurprijs
verhuurd
Status
verhuurd
Aanvaarding
per datum

Bouw

Hoofdbestemming
kantoorruimte
Bouwjaar
2001
Bouwperiode
vanaf 2001 tm 2010

Kantoorruimte

Oppervlakte
300 m²
Verdiepingen
2

Buitenruimte

Ligging
Kantorenpark
Lees meer