Siloweg 13
Bedrijfshal

5222 BN 'S-Hertogenbosch

Siloweg 13

verhuurd

Bekijk alle foto's (10)
Soort Bedrijfshal
Oppervlakte 220 m²

Omschrijving Siloweg 13

Locatie
Het bedrijfsverzamelgebouw, waar onderhavige bedrijfsruimte deel van uitmaakt, is gelegen op bedrijventerrein De Rietvelden. Dit is het grootste bedrijventerrein van Den Bosch, direct aan de afslag van de A59.

Het gebied kenmerkt zich door de watergebonden bedrijven (containerterminal), transport, distributie en een autoboulevard. De Heineken brouwerij neemt hier een prominente positie in. Op enkele plaatsen zijn ook kleinschalige moderne bedrijfsruimten gerealiseerd.

De bereikbaarheid van het object kan als uitstekend worden beschouwd, de op- en afritten van de A59 zijn nabij het object gesitueerd. De bereikbaarheid per openbaar vervoer is eveneens uitstekend, op enkele wandelminuten afstand ligt een bushalte.

Object
Deze bedrijfsunit maakt deel uit van een modern bedrijfsverzamelgebouw, bestaande uit 24 multifunctionele bedrijfsunits, die een variëteit aan ondernemingen huisvesten.

De representatieve entree (circa 20 m²) wordt gekenmerkt door veel natuurlijke lichtinval en biedt toegang tot de functionele bedrijfsruimte (circa 135 m²). De entresolvloer (circa 65 m²) is toegankelijk vanuit de entree en is voorzien van vloerafwerking en TL-opbouwarmaturen.

Opleveringsniveau
De bedrijfsruimte wordt turn-key opgeleverd, de entree is voorzien van een natuurstenen vloerafwerking, pantry en sanitaire voorzieningen. De bedrijfsruimte heeft een vrije hoogte van circa 6,5 meter, een maximale vloerbelasting van 1.500 kg/m² en is voorzien van een elektrisch bedienbare overheaddeur. De entresolvloer is voorzien van vloerafwerking alsmede diverse TL-opbouwarmaturen.

Parkeren
Tot het object behoren twee parkeerplaatsen.
Lees meer

Kenmerken Siloweg 13

Overdracht

Huurprijs
verhuurd
Status
verhuurd
Aanvaarding
in overleg
Servicekosten
€ 852,00

Bouw

Hoofdbestemming
bedrijfsruimte
Bouwperiode
vanaf 2001 tm 2010

Bedrijfshal

Oppervlakte
220 m²
In units vanaf
220 m²
Vrije hoogte
650
Vloerbelasting
1500
Voorzieningen
Overheaddeuren, toilet, pantry
Bouwhoogte
650

Kantoorruimte

Terrein

Lees meer