Spuistraat 42
winkelruimte

2511 BE 'S-GRAVENHAGE

Spuistraat 42

verhuurd

Bekijk alle foto's (8)
Soort Winkelruimte
Oppervlakte 205 m²

Omschrijving Spuistraat 42

Locatie
In de Spuistraat bevindt zich een grote verscheidenheid aan internationale en nationale (winkel) ketens. In de directe omgeving van deze winkel zijn onder andere Nespresso, Diesel, Intertoys, Mango, KPN, Perry Sport, We Fashion, Rituals, Manfield en Lush gevestigd.

Object
Onderhavige winkelruimte bestaat uit circa 194 m² op de begane grond, waarbij achterin de winkelruimte een berging en toiletruimte aanwezig is van in totaal circa 11 m². Op de eerste verdieping is een ruimte van circa 50 m² gesitueerd, die te bereiken is middels een trap achterin de winkel. De winkelruimte beschikt over een front van 6,60 meter waarbij het pui is voorzien van een dubbel openslaande deuren.

Opleveringsniveau
Het gehuurde wordt opgeleverd in de staat waarin het zich per de ingangsdatum van het huurcontract bevindt. Verhuurd wordt het casco, te weten de kale bouwvloer, het bouwplafond, de bouwmuren, een aansluitpunt ten behoeve van een natte groep en bestaande energie tot aan de meterkast.

Parkeren
In de directe nabijheid bevindt zich de parkeergarage 'Grote Markt' (Q-Park). Tevens zijn er op loopafstand de parkeergarages aan het Plein, de Jan Hendrikstraat en de Q-Parkgarage aan de Torenstraat. Daarnaast zijn er diverse mogelijkheden voor het stallen van (brom)fietsen.

Aanvaarding
In overleg.
Lees meer

Kenmerken Spuistraat 42

Overdracht

Huurprijs
verhuurd
Status
verhuurd
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Hoofdbestemming
winkelruimte
Bouwperiode
vanaf 1906 tm 1930

Winkelruimte

Detailhandel
Ja
Showroom
Ja
Oppervlakte
205 m²
In units vanaf
205 m²
Verkoopvloer oppervlakte
194 m²
Verdiepingen
2
Frontbreedte
660
Welstandsklasse type
A1

Buitenruimte

Ligging
Winkelgebied stadscentrum
Lees meer