Stationsweg 26
kantoorruimte

5211 TW 'S-Hertogenbosch

Stationsweg 26

verhuurd

Bekijk alle foto's (6)
Soort Kantoorruimte
Oppervlakte 163 m²

Omschrijving Stationsweg 26

Locatie
De Stationsweg vormt al ruim 100 jaar dé belangrijkste verbinding tussen het NS Centraal Station en de Bossche binnenstad (vice versa), met als absolute trekker de 'Bossche bollen winkel' van Jan de Groot. In het hoekpand pal naast Jan de Groot (Stationsweg, hoek Oranje Nassaulaan) is op dit moment uitzendorganisatie USG People gehuisvest. Dit monumentale voormalige herenhuis (architect J. Dony, Rijksmonument) is thans beschikbaar voor de verhuur.

Het hoeft geen betoog dat de locatie per openbaar vervoer perfect bereikbaar is. Maar ook per eigen vervoer (fiets of auto) is het stationsgebied goed bereikbaar. De uitvalswegen naar de omringende woonwijken en stadsgewesten zijn op steenworp afstand gesitueerd.

Object
De ruimten in dit monumentale herenhuis zijn verdeeld over drie bouwlagen. Vanwege de ligging op de hoek met de Oranje Nassaulaan heeft het een zeer hoge attentiewaarde. De fraaie architectuur met het opvallende ‘arkeltorentje in de hoek van de gevel’ versterkt de herkenbaarheid. Handig want dagelijks passeren hier duizenden mensen! Enkele authentieke elementen zijn nog in het herenhuis aanwezig zoals het trappenhuis en schouwen. We hebben nog enkel de begane grond voor de verhuur beschikbaar, dit betreft circa 163 m².

Opleveringsniveau
In overleg is het opleveringsniveau met verhuurder en vertrekkend huurder nader te bepalen.

Parkeren
In de directe omgeving van zijn diverse (betaalde) parkeermogelijkheden (diverse parkeergarages en parkeren aan de openbare weg).
Lees meer

Kenmerken Stationsweg 26

Overdracht

Huurprijs
verhuurd
Status
verhuurd
Aanvaarding
in overleg
Servicekosten
€ 35,00

Bouw

Hoofdbestemming
kantoorruimte
Bouwperiode
tot 1906

Kantoorruimte

Oppervlakte
163 m²
In units vanaf
163 m²
Luchtbehandelingen
Airco, mechanische ventilatie
Verdiepingen
1
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming, kamerindeling

Buitenruimte

Ligging
Winkelgebied stadscentrum
Lees meer