Tegelpoort 2a
winkelruimte Te huur

5911 DM Venlo

Tegelpoort 2a

€ 130.000,- p/j

Bekijk alle foto's (6)
Soort Winkelruimte
Oppervlakte 1.354 m²

Omschrijving Tegelpoort 2a

Locatie
De voor verhuur beschikbare commerciële ruimte maakt onderdeel uit van de Maasboulevard, die samen met de Vleesstraat en Lomstraat het kernwinkelgebied vormt van Venlo. Door de ligging direct aan de Maas is er veel ruimte voor horeca, wat een toevoeging is voor het winkelgebied (ruim 100.000 inwoners).

De Maasboulevard beschikt in totaal over circa 24.000 m² aan commerciële meters en vervult met haar gevarieerde aanbod en publiekstrekkers zoals H&M, The Sting, Primark en Media Markt een belangrijke rol in het kernwinkelgebied. De op -1 en -2-niveau gelegen parkeergarage fungeert bovendien als bronpunt voor het winkelend publiek.

Object
De bij Big Bazar en Op=Op Voordeelwinkels in gebruik zijnde commerciële ruimte is in totaal 1.354 m² groot en gelegen op -1 niveau, direct naast de Jumbo supermarkt. Op hetzelfde niveau bevindt zich ook de parkeergarage van waaruit de consument met lift en roltrappen naar het begane grondniveau van de Maasboulevard kan. Hier zijn de winkels gevestigd van The Sting, Mango, New Yorker, Sport 2000, Blokker, Sacha, H&M, Media Markt, Primark et cetera.

Opleveringsniveau
Het gehuurde wordt opgeleverd in de staat waarin het zich per de ingangsdatum van de huurovereenkomst bevindt. Verhuurd wordt het casco, te weten de kale bouwvloer, het bouwplafond, de bouwmuren, een aansluitpunt ten behoeve van een natte groep en bestaande energie tot aan de meterkast.

Parkeren
Onder winkelcentrum Maasboulevard bevindt zich een parkeergarage met circa 550 plaatsen. Als u hier parkeert bent u direct midden in het stadscentrum van Venlo.

Diversen
De promotiekosten bedragen € 15.366,24 per jaar, te vermeerderen met BTW.
Lees meer

Kenmerken Tegelpoort 2a

Overdracht

Huurprijs
€ 130.000,- p/j
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Hoofdbestemming
winkelruimte

Winkelruimte

Detailhandel
Ja
Showroom
Ja
Oppervlakte
1.354 m²
In units vanaf
1.354 m²
Verkoopvloer oppervlakte
1.354 m²
Verdiepingen
1
Lees meer