Voorschakelstraat 30
Bedrijfshal

5349 CC Oss

Voorschakelstraat 30

verhuurd

Bekijk alle foto's (18)
Soort Bedrijfshal
Bouwjaar 1970
Oppervlakte 5.346 m²

Omschrijving Voorschakelstraat 30

Locatie
Dit bedrijfscomplex is gelegen aan de Voorschakelstraat (hoek Lichtstraat) in Oss, welke rechtsreeks aansluit op de Kantsingel, die het voormalige Philipsterrein in Oss dwars doorkruist. De Kantsingel is goed bereikbaar vanaf de N329 ('Weg van de Toekomst'), die aansluit op knooppunt Paalgraven en de A50 en A59.

In de afgelopen jaren zijn op dit nieuwe bedrijventerrein verschillende nieuwe, representatieve gebouwen gerealiseerd zoals verschillende autodealerbedrijven zoals Volkswagen, Audi, Volvo en Renault maar ook industriële bedrijven als Duvano, Flash B.V. en ondernemingen in (onder meer) de bouwsfeer zoals de Bouwmaat, CyBe Construction B.V., RAAXO Elektrotechnique en Van Gruijthuijsen Elektro B.V. Recent is hier ook gestart met de nieuwbouw voor Ardena en deze nieuwbouw omvat kantoren, laboratoria en cleanrooms en wordt medio 2023 opgeleverd.

Object
Het bedrijfscomplex wat thans te huur wordt aangeboden omvat feitelijk twee aan elkaar grenzende magazijnruimten van respectievelijk 3.218 m² en 2.128 m² (totaal derhalve 5.346 m²), welke gescheiden zijn door twee branddeuren. De vrije hoogte van de magazijnruimten bedraagt circa 6,5 meter en de maximale vloerbelasting bedraagt 2.000 kg/m².

Opleveringsniveau
Het opleveringsniveau van het object omvat onder meer drie loadingdocks voorzien van levellers, één overheaddeur op maaiveld, TL-verlichtingsarmaturen, gasheaters, brandslanghaspel(s), meterkast voorzien van eigen gas-, water- en elektra-aansluitingen (3x80 ampère) en branddeuren, toiletgroep voorzien van dames- en herentoilet alsmede ontruimingsinstallatie.

Parkeren
Direct voor het object zijn op eigen terrein thans twaalf parkeerplaatsen voor personenauto's gesitueerd.

Bestemming
Het object is gelegen in het bestemmingsplan 'Moleneind, Landweer en Danenhoef - Oss - 2011' en heeft hierin de bestemming 'Bedrijf- 2' met functieaanduiding 'bedrijf tot en met categorie 4.1' en als zodanig bestemd voor bedrijven in de categorieën 2, 3.1, 3.2 en 4.1. Een kopie van dit bestemmingsplan is op aanvraag verkrijgbaar.
Lees meer

Kenmerken Voorschakelstraat 30

Overdracht

Huurprijs
prijs op aanvraag
Status
verhuurd
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Hoofdbestemming
bedrijfsruimte
Bouwjaar
1970
Bouwperiode
vanaf 1960 tm 1970

Oppervlakten en inhoud

Perceeloppervlakte
26.109 m²

Bedrijfshal

Oppervlakte
5.346 m²
Vrije hoogte
650
Vloerbelasting
2000
Voorzieningen
Loading docks, overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, heater, toilet
Bouwhoogte
650

Kantoorruimte

Terrein

Buitenruimte

Ligging
Bedrijventerrein
Lees meer