Vreeburg 5
winkelruimte

5241 EJ ROSMALEN

Vreeburg 5

verhuurd

Bekijk alle foto's (8)
Soort Winkelruimte
Oppervlakte 80 m²

Omschrijving Vreeburg 5

Locatie
Onderhavige winkelruimte bevindt zich in het overdekte winkelcentrum Vreeburgpassage. Het betreft de huidige winkelruimte van Hans Anders die verhuist naar nummer 7. De Vreeburgpassage bevindt zich in het centrum van Rosmalen en heeft een sterk boodschappenkarakter. Dagelijks lopen consumenten hun rondje via de passage, de Driesprong en de Dorpsstraat. In dit rondje worden vele landelijke retailers gecombineerd met diverse speciaalzaken en horecagelegenheden. De Jumbo supermarkt is de grootste en belangrijkste trekker in de passage, in de directe omgeving zijn onder andere Hans Anders, Pour Vous, Blokker, Shoeby Fashion en Zeeman te vinden.

Object
De huidige winkelruimte van Hans Anders bestaat uit circa 80 m2 volledig gesitueerd is op de begane grond. De winkelruimte beschikt over een front van circa 5,5 meter en heeft door diens moderne uitstraling een hoge attentiewaarde. De winkelruimte heeft een diepte van circa 14,5 meter. Achter in de winkelruimte zijn een toilet en pantry gesitueerd.

Opleveringsniveau
Het opleveringsniveau wordt in overleg met verhuurder bepaald, waarbij het casco wordt verhuurd.

Parkeren
Direct aan het winkelcentrum bevindt zich een parkeerterrein met ruim voldoende (gratis) parkeerplaatsen. Dit parkeerterrein wordt alom gebruikt door bezoekers van het centrum Rosmalen.

Servicekosten
€15,00 per m² per jaar, te vermeerderen met BTW.
Lees meer

Kenmerken Vreeburg 5

Overdracht

Huurprijs
verhuurd
Status
verhuurd
Aanvaarding
in overleg
Servicekosten
€ 15,00

Bouw

Hoofdbestemming
winkelruimte
Bouwperiode
vanaf 1991 tm 2000

Winkelruimte

Detailhandel
Ja
Showroom
Ja
Oppervlakte
80 m²
In units vanaf
80 m²
Verkoopvloer oppervlakte
80 m²
Verdiepingen
1
Frontbreedte
550
Welstandsklasse type
A1

Buitenruimte

Ligging
Winkelgebied stadscentrum
Lees meer