Vughterstraat 6
winkelruimte

5211 GH 'S-HERTOGENBOSCH

Vughterstraat 6

verhuurd

Bekijk alle foto's (5)
Soort Winkelruimte
Bouwjaar 1958
Oppervlakte 100 m²

Omschrijving Vughterstraat 6

Locatie
Onderhavige winkelruimte is gelegen in het voetgangersgebied van de sfeervolle Vughterstraat en in het verlengde van de Schapenmarkt. Blikvanger op de hoek is de prachtig gerestaureerde gevel van voorheen Fotograaf Het Zuiden en waar nu Van Delft pepernoten zijn seizoensproducten verkoopt. De Vughterstraat heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot een aantrekkelijk winkelgebied en is daardoor geïntegreerd in het winkelgebied van Den Bosch. In de directe omgeving zijn bekende retailers gevestigd zoals Zara, Simon Levelt, Wibra en Clous Mode.

Object
De voorgevel en de begane grond zijn gerenoveerd in juni/september 2016 en onder andere voorzien van airco, heteluchtverwarming, 3-fase-rails, led-spots, toilet en airco. De ruimte op de begane grond is circa 100 m². Onder de winkelruimte bevindt zich nog een kelder van circa 10 m² ten behoeve van opslag.

Parkeren
Het centrum is uitstekend bereikbaar voor automobilisten. Tevens beschikt de stad over goede verbindingen met het openbaar vervoer. Nabij de winkel is (betaald) parkeren aan de openbare weg mogelijk. Op 250 meter (loop)afstand bevindt zich de Wolvenhoek met een parkeercapaciteit van 475 parkeerplaatsen. De Sint Jan parkeergarage aan de Hekellaan biedt plaats aan 1.040 auto’s en deze bieden dus samen ruimschoots plaats aan bezoekers van de stad.
Lees meer

Kenmerken Vughterstraat 6

Overdracht

Huurprijs
verhuurd
Status
verhuurd
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Hoofdbestemming
winkelruimte
Bouwjaar
1958
Bouwperiode
vanaf 1945 tm 1959

Oppervlakten en inhoud

Perceeloppervlakte
115 m²

Winkelruimte

Detailhandel
Ja
Showroom
Ja
Oppervlakte
100 m²
In units vanaf
100 m²
Verkoopvloer oppervlakte
100 m²
Verdiepingen
1
Frontbreedte
700
Welstandsklasse type
A1

Buitenruimte

Ligging
Winkelgebied stadscentrum
Lees meer