Willibrorduslaan 21-23
winkelruimte Te huur

5552 HA VALKENSWAARD

Willibrorduslaan 21-23

prijs op aanvraag

Bekijk alle foto's (7)
Soort Winkelruimte
Oppervlakte 1.800 m²

Omschrijving Willibrorduslaan 21-23

Locatie
Onderhavige winkelruimte is op dit moment in gebruik bij Jumbo en komt uiterlijk in het voorjaar van 2024 beschikbaar. De ligging in de wijk ten noorden van het centrum aan de Willibrorduslaan is uitstekend bereikbaar via de Waalreseweg en Geenhovensedreef. Deze winkelruimte heeft de bestemming detailhandel en supermarkt. Direct naast het Jumbo filiaal is de winkel van Trekpleister gesitueerd. Pal voor het object is gratis parkeergelegenheid voor de consument. De gemeente Valkenswaard telt circa 35.000 inwoners. Het verzorgingsgebied is echter vele malen groter.

Object
De ruimte is circa 1.800 m² bvo groot, heeft een L-vorm en beschikt over een zeer breed front zodat de attentiewaarde enorm is. De bevoorrading vindt plaats via de Dr. Dagevosstraat, waar de laad- en losdeur van de winkel is gesitueerd. De plattegrondtekening is in de brochure toegevoegd. De winkel is tevens ook te huur in kleinere units.

Opleveringsniveau
Onderhavige winkelruimte wordt in principe casco verhuurd, maar wordt in huidige staat leeg en bezemschoon opgeleverd. Alle Jumbo uitingen worden door de huidige huurder te zijner tijd verwijderd.

Parkeren
Direct voor de winkelruimte aan de Willibrorduslaan en Dr. Dagevosstraat zijn in totaal ruim 50 gratis parkeerplaatsen beschikbaar.
Lees meer

Kenmerken Willibrorduslaan 21-23

Overdracht

Huurprijs
prijs op aanvraag
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Hoofdbestemming
winkelruimte
Bouwperiode
vanaf 1960 tm 1970

Winkelruimte

Detailhandel
Ja
Showroom
Ja
Oppervlakte
1.800 m²
In units vanaf
1.800 m²
Verkoopvloer oppervlakte
1.800 m²
Verdiepingen
1

Buitenruimte

Ligging
In woonwijk
Lees meer