Raadhuishof 25
kantoorruimte Te huur

5341 HR Oss

Raadhuishof 25

€ 589,39 p/m

Bekijk alle foto's (23)
Soort Kantoorruimte
Oppervlakte 66 m²

Omschrijving Raadhuishof 25

Locatie
Het project is gelegen in het centrum van Oss, nabij de Raadhuislaan, de Raadhuishof. Het gebouw ligt tegenover de hoofdentree van het gemeentehuis en er is voorzien in een ruim parkeerterrein en parkachtig aangelegde tuin bij het gemeentehuis.

De Raadhuislaan betreft een belangrijke verkeersader door de stad. Hier is een aantal belangrijke instellingen en voorzieningen gevestigd, die de locatie een bijzonder karakter geeft. Gedoeld wordt op het naastgelegen gemeentehuis, theater De Lievekamp en museum Jan Cunen.

De gemeente is doende met een plan om de Raadhuislaan nog meer allure te geven. Gedacht wordt aan een verbreding van activiteiten, gericht op meer dynamiek, aanpassing van de infrastructuur, straatmeubilair, kunstwerk, landscaping, enzovoorts. Het project is in ontwikkeling onder de naam Oss Avenue.

Object
Het gebouw aan de Raadhuishof 25 bestaat uit circa 780 m² kantoorruimte, verdeeld over vier bouwlagen. Op de begane grond zijn de kamers ingericht als spreekkamers die door de huurders middels de receptie gereserveerd kunnen worden, de receptie wordt beheerd door Novadic Kentron. De receptie, spreekkamers, toiletten en overige algemene ruimten worden gezamenlijk gebruikt, zodat er een verdeelsleutel wordt toegepast aan de huur en servicekosten van deze algemene ruimten. Op de eerste en derde verdieping zijn diverse kantoorkamers beschikbaar die variëren tussen de 20 m² en 24 m². Tevens is er op de derde verdieping een vergaderzaal ingericht met keuken zodat deze ook als lunchruimte kan worden gebruikt voor alle huurders.

De beschikbare kantoorruimten op de eerste verdieping hebben de navolgende oppervlaktes:
- kantoorkamer 1.4 circa 21 m²
- kantoorkamer 1.5 circa 21 m²

De beschikbare kantoorruimte op de derde verdieping heeft de navolgende oppervlakte:
- kantoorkamer 3.1 circa 24 m²


Opleveringsniveau
Het pand is hoogwaardig afgewerkt en heeft een vriendelijk karakter. Het kent een hoogwaardige entree met receptieruimte. Het gebouw is voorzien van de meest moderne voorzieningen en ook de luchtbehandeling en koeling is geregeld. Er is voorzien in pantry's en diverse toiletgroepen.
Lees meer

Kenmerken Raadhuishof 25

Overdracht

Huurprijs
€ 589,39 p/m
Status
beschikbaar
Aanvaarding
direct

Bouw

Hoofdbestemming
kantoorruimte
Bouwperiode
vanaf 1971 tm 1980

Kantoorruimte

Oppervlakte
66 m²
In units vanaf
21 m²
Indicatie turnkey
Ja
Luchtbehandelingen
Airco
Verdiepingen
4
Voorzieningen
Liften, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming, kamerindeling
Verzamelgebouw
Ja

Buitenruimte

Ligging
Winkelgebied stadscentrum
Lees meer