kantoorruimte Te huur

5341 HR Oss

Raadhuishof 25

€ 465,- p/m

Bekijk alle foto's (23)
Soort Kantoorruimte
Oppervlakte 189 m²

Omschrijving

Locatie
Het project is gelegen in het centrum van Oss, nabij de Raadhuislaan, de Raadhuishof. Het gebouw ligt tegenover de hoofdentree van het gemeentehuis en er is voorzien in een ruim parkeerterrein en parkachtig aangelegde tuin bij het gemeentehuis.

De Raadhuislaan betreft een belangrijke verkeersader door de stad. Hier is een aantal belangrijke instellingen en voorzieningen gevestigd, die de locatie een bijzonder karakter geeft. Gedoeld wordt op het naastgelegen gemeentehuis, diverse bankkantoren, theater De Lievekamp en een viersterren City Hotel.

De gemeente is doende met een plan om de Raadhuislaan nog meer allure te geven. Gedacht wordt aan een verbreding van activiteiten, gericht op meer dynamiek, aanpassing van de infrastructuur, straatmeubilair, kunstwerk, landscaping, enzovoorts. Het project is in ontwikkeling onder de naam Oss Avenue.

Object
Het gebouw Raadhuishof 25 bestaat uit circa 780 m² kantoorruimte, verdeeld over vier bouwlagen. Op de tweede verdieping zijn verschillende maatschappelijke organisaties gehuisvest zoals De Raad van de Kinderbescherming, Reclassering en Bureau Halt en is hiermee volledig verhuurd. De kamers op de begane grond zijn ingericht als spreekkamers, waarbij de receptie wordt beheerd door Novadic Kentron. Op de derde verdieping is een vergaderzaal ingericht met keuken zodat deze ook als lunchruimte kan worden gebruikt. Op deze (derde) etage zijn nog enkele kamers beschikbaar volgens het concept waarbij gebruik gemaakt kan worden van de gezamenlijke voorzieningen. Deze kamers variëren in grootte van circa 21 tot 55 m².

Op de eerste verdieping zijn verschillende ruimtes beschikbaar. Deze is circa 189 m² groot en kan als zelfstandige unit worden aangeboden, dan wel binnen het totaal concept met gebruik van spreekkamers en dergelijke.

De receptieruimte, spreekkamers, toiletten en overige algemene ruimten worden gezamenlijk gebruikt, zodat er een verdeelsleutel wordt toegepast voor de huur en servicekosten van deze algemene ruimten.

Opleveringsniveau
Het pand is hoogwaardig afgewerkt en heeft een vriendelijk karakter. Het kent een hoogwaardige entree met receptieruimte. Het gebouw is voorzien van de meest moderne voorzieningen en ook de luchtbehandeling en koeling is geregeld. Er is voorzien in pantry's en diverse toiletgroepen.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 465,- p/m
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Hoofdbestemming
kantoorruimte
Bouwperiode
vanaf 1971 tm 1980

Kantoorruimte

Oppervlakte
189 m²
In units vanaf
21 m²
Verdiepingen
4
Lees meer