Raadhuislaan 4
kantoorruimte Te huur

5341 GM OSS

Raadhuislaan 4

€ 90,- p/m² p/j

Bekijk alle foto's (18)
Soort Kantoorruimte
Bouwjaar 1976
Oppervlakte 441 m²

Omschrijving Raadhuislaan 4

Locatie
Dit object is gelegen in het centrum van Oss aan de Raadhuislaan 4. De Raadhuislaan betreft een belangrijke verkeersader door de stad. Hier zijn een aantal belangrijke instellingen en voorzieningen gevestigd, die de locatie een bijzonder karakter geven. Gedoeld wordt op het naastgelegen Gemeentehuis, City Hotel Oss, Museum Jan Cunen, Restaurant Avenue 43, en de Bibliotheek.

De Gemeente is doende met een plan om de Raadhuislaan nog meer allure te geven. Gedacht wordt aan een verbreding van activiteiten, gericht op meer dynamiek, aanpassing van de infrastructuur, straatmeubilair, kunstwerk, landscaping, enzovoorts. Het project is in ontwikkeling onder de naam Oss Avenue.

Object
Onderhavig object bestaat uit een carré met verschillende entrees en ligt aan drie zijden aan de openbare weg aan een ruime groenstrook. In het hoofdgebouw is op de eerste verdieping de middenvleugel beschikbaar voor verhuur. Vanaf 1-12-2023 is ook de rechtervleugel beschikbaar ten behoeve van verhuur. Deel verhuur is ook mogelijk.

In het binnen gebied is er een ruimte voor het plaatsen van fietsen voor medewerkers. Ook is er een binnentuin die gebruikt wordt voor pauzes, borrels en dergelijke. Delen van het gebouw zijn verhuurd aan onder andere TEN Advocaten, Aposlte, Curans en Conict.

Eerste verdieping
Rechtervleugel : circa 163 m²
Middenvleugel : circa 278 m²

Totaal : circa 441 m²

Opleveringsniveau
De kantoorruimte aan de rechtervleugel op de eerste verdieping is voorzien van;
- Systeemplafond met TL verlichting;
- kabelgoten ten behoeve van data en elektra;
- vloerafwerking middels tapijt;
- luchtbehandeling en koeling;
- pantry;
- *gezamenlijk gebruik van de toiletten;
- *gezamenlijk gebruik van de personenlift;

Parkeren
Er zijn enkele parkeerplaatsen op eigen terrein beschikbaar. Daarnaast kunnen parkeervergunningen worden verkregen in een verhouding 1 op 4 fte per onderneming. Voor bezoekers zijn er voldoende parkeerplaatsen beschikbaar op de terreinen achter het gebouw en aan de Raadhuislaan.
Lees meer

Kenmerken Raadhuislaan 4

Overdracht

Huurprijs
€ 90,- p/m² p/j
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Hoofdbestemming
kantoorruimte
Bouwjaar
1976

Kantoorruimte

Oppervlakte
441 m²
In units vanaf
163 m²
Verdiepingen
4

Buitenruimte

Ligging
Winkelgebied stadscentrum
Lees meer